Skip to content

Június 4-i programajánló Hajdúszoboszlóról és a Hortobágyról

Hajdúszoboszló, az Észak-Alföld egyik legismertebb gyógyüdülőhelye a nyári évszak első hétvégéjén számos látványos rendezvénnyel várja a városba látogató kedves vendégeket és természetesen a helyi lakosokat.

Lássuk csak sorban, milyen programlehetőségek várnak ránk:

– a pünkösdi hosszú hétvége szombati napján – a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából – városi megemlékezés és koszorúzás lesz június 4-én de. 11 órai kezdéssel a trianoni békediktátum aláírásának 102. évfordulóján, a Trianoni emlékműnél (Kálvin tér).

– június 4-én veszi kezdetét egy világrekord kísérlettel egybekötött rendezvény a repülőtéren, ahol az S.Max autósok családi hétvégével egybekötött találkozója lesz megrendezve. Számos program, kedves figyelmesség vár a látogatókra, résztvevőkre. Remélhetően sikerül a rekordkísérlet is éS-Maximális hangulat lesz.

– június 4-én nyit az Aquapark! Csobbanj bele a nyárba!

15 óriáscsúszda, sodrófolyó és élménymedence a nagyok, valamint gyermekcsúszdák, játszótér és kalandmedencék a kisebbek számára megnyitja kapuját.

– végül szintén június 4-én, a közeli Hortobágy is igencsak egyedi rendezvénnyel kedveskedik a kilátogató közönségnek. Pásztorok Ünnepe – Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozó lesz a puszta szívében. A gasztronómia mellett látványosságokban sem lesz hiány.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!